Inget vidare… 2011-02-06

Av Fondan, 2011-02-06 17:04

Dagboken noterar… +1 grad, måttlig vind från väst och klart till halvklart när vi gick ut på isen strax efter kl 8. Trots det milda vädret hela veckan var underlaget hyfsat och inget vatten på isen. Vi hade ganska ont om betesfisk men är fisket bra så duger det i värsta fall även med fryst mört så vi satte ut och hoppades på det bästa. Men det visade sig inte behövas någon större mängd att agna med eftersom det i princip var helt dött hela dagen. Totalt 3 gäddor och 2 missade fäll på 6 timmar är ju ingen att skriva hem om och med tilltagande vind och kyla under dagen kändes det ganska misslyckat. Men som optimisten Björn alltid säger så måste man ju fiska ofta för att kunna veta om det är bra eller dåligt…

Martin med en slö madam på strax under 5,3 kg blev dagens enda glädjeämne...

Tintin med en inte så speciellt stor men ändå...

Två engagerade pimplare...

 I brist på fäll provade vi med lite pimpelfiske men det gav inte så mycket det heller. Tintin fick dock på en gädda som rätade ut kroken på hans mormyska och smet iväg. Tur var väl det eftersom han förmodligen aldrig hade fått upp den genom det lilla hålet han borrat…

Lämna ett svar