Vintern fortsätter… 2018-03-10

Av Fondan, 2018-03-11 19:51

Väldigt kort för sina 4,5kg...

Perfekt läge nu med bra is (runt 26 cm) och ljust=fiskbart till framåt halv sju på kvällarna. Har suttit och kollat med ekolod en stund varje kväll och aktiviteten under ytan varierar helt klart. Om det beror på väder, lufttryck, temperatur, etc eller att fisken helt enkelt inte är just där jag är vet jag inte men det är stora skillnader. Hur som, några snipor har det blivit men de riktigt stora fortsätter lysa med sin frånvaro.

Likadant var det i helgen, varierande aktivitet men dåligt med fäll. Vid flera tillfällen observerade vi hur en större fisk var uppe och nosade på betesfisken ett antal gånger men utan att hugga på. Får se hur länge isen håller sig men det skall fortsätta vara kallt ett tag till enligt prognoserna så förhoppningsvis får vi fler chanser innan det roliga tar slut för denna gång.

Kvällssnipa...

Vad vore isfisket utan kaaw...

Lämna ett svar