Vintern förtsätter… 2018-03-25

Av Fondan, 2018-03-25 22:11

Miss...

Miss igen...

Kylan ångar på och isen har nu passerat 30 cm! Ljuset varar längre och längre på kvällarna och det blir en stunds fiske i skymningen varje kväll. Tyvärr fortsätter trenden med en massa konstiga och menlösa attacker på betesfisken och bara runt var femte fisk som öht fastnar på kroken :(

En som bet till i alla fall...

Fisket dagtid på helgen har gått från dåligt till ännu sämre och trenden är att när dom väl nappar och rusar iväg så spottar dom ut betesfisken efter 10 sekunder! Nåväl några snipor har det blivit och aktiviteten har ändå varit ganska god senare på eftermiddagarna och innan solnedgången.

Fint eko...

Hade varit roligt att se hur denna nyfikne gäst såg ut men tyvärr var även den helt ointresserad av att hugga in på smörgåsbordet… :(

Lämna ett svar