Sista rycket och sedan öppet vatten… 2018-04-16

Av Fondan, 2018-04-16 22:23

Sista passet på is den 7 april...

Allt har ett slut och så även i år. Ett bättre år än de senaste två vad gäller is även om den kom sent. Till en början var fisket ganska bra men mot slutet blev det av någon anledning sämre och sämre. Däremot var vädret på topp mot slutet och flera soliga och varma pass kompenserade bra för minskat antal fäll.

Några korta pass under veckan och förra lördagen men nu i helgen var det definitivt slut och igår försvann den sista isen helt. Nu kan vi blicka framåt mot varmare tider, mete efter mört, gädda och ål och så småningom även abborrefiske :)

Under-isen-fiske...

På upphällningen, 15 april...

Första flötet ut senare på kvällen...

Tyvärr hann isen inte mer än försvinna innan nätfisket startade igen dagen efter... :(

Lämna ett svar