För varmt…. 2010-07-05

Av Fondan, 2010-07-05 16:11

Den senaste veckan har det varit för varmt på dagtid för att över huvud taget göra någonting alls. Förutom möjligen att bada då förstås om man nu gillar det. Så förutom att flytta vattenspridaren i trädgården lite då och då har jag hållit mig så stilla som möjligt och inväntat sjunkande temperaturer framåt kvällningen och tagit en litet kvällstur med båten.

Det har mestadels blivit fortsatt jakt med jigg efter abborre men det går fortfarande väääldigt trögt. En och annan ströfisk på runt 3-4 hg hittar fram men dom känns inte alls på hugget än. Får väl se om den senaste tidens stigande vattentemperatur kan få lite mer fart på dom snart.

Vi fick även besök av Pierres fiskeintresserade kusiner från Växjö i slutet av veckan och över helgen och eftersom smågäddorna i alla fall fortsätter att vara riktigt på hugget har vi synat vassruggarna några gånger på kvällarna med gott resultat.














En hel del småttingar från runt kilot och upp mot 3 kg…
















Även Richard som kom hem efter en helgs festande hängde på en liten tur igår kväll men vi hittade inget stort då heller.


Lämna ett svar