Vilket väder det blev…! 1012-02-12

Av Fondan, 2012-02-12 18:32

MartinT tog ledningen med 3.48 kg...

Ja det var ju utlovat en fin söndag med sol och hyfsad temperatur det blev det också! Fast till en början var vi lite skeptiska när snön vräkte ner vid 8.30-tiden när vi samlades på isen. Men det dröjde inte mer än någon timme förrän vi såg en klarblå strimma vid horisonten som närmade sig snabbt och sedan sprack det upp och blev blå himmel ovanför oss. I samma stund fick Björn ett kaffefäll som resulterade i en baby-gädda och strax därefter dök Snoozing MartinT upp och anslöt till basecamp.

Han satte snabbt ut sina 2 första spön och precis när han skulle rigga det 3:e fällde det bakom ryggen på honom och han kunde kuta dit och landa årets första gädda. Helt plötsligt var han som vanligt igen och mumlade nå’t om att det här var ju minst lika roligt som att shoppa i Ullared eller sätta upp gardiner!

Björn's andra för dagen, 2.5 kg...

Sedan följde några fäll till fram till middagstid och 3 ytterligare gäddor fick upp och vända i solskenet innan det var dags att tända grillen.

Men efter det tvärdog all aktivitet under isen och vi fick inte ett enda fäll till under eftermiddagen.

Men det var nog ingen som brydde sig särskilt mycket om det i solgasset. Det är ju det här man längtat efter hela vintern och när vi plockade upp de sista spöna var vi redan inne på vilken tid vi skulle starta nästa Lördag…!

Dagsbästa på 3.94 kg...

Lämna ett svar