Det är roligt det här… 2014-06-07

Av Fondan, 2014-06-07 22:55

Stora gäddor i all ära men inget slår ett redit abborre-fiske!!

Nöjd Mibe igår...

Nöjd Björn idag...

7 svar på “Det är roligt det här… 2014-06-07”

  1. Mange skriver:

    Fantastiskt roligt! Och vilka stora abborrar för att vara Landsjön!!! ;) Får man fråga vilken djup ni får dom på? Jagas det även i ytan? Tänkte åka ut en sväng imorgon, men det blir förmodligen jiggfiske!

  2. Fondan skriver:

    Hallo Mange, vi har bara fiskat på ett ställe hittills och där är det mellan 4-7 m djupt. Jigg har inte givit något speciellt än utan vi har flötmetat med betesfisk så nära botten som möjligt. Även dropshot-rigg med betesfisk verkar funka bra. Förmodligen drar stimmen runt överallt så det är nog bara att prova lite varstans.

    Btw, vill du testa med levande bete så hojta till så kan du hämta en hink :)

  3. Mange skriver:

    Ok tack för råden Fondan :) jag har sänkhåv och har kört en del med mete med småabborre. Sjukt kul när man hittar stimmen. Därimot har jag fått lägga ner ganska mycket tid på att få tag i småfisk. Har mest testat vid vassen utanför vistavallen. Och ibland går det bra, men ibland är det sjukt svårt. Några andra rekommendationer där man lättare får tag på betesfisk? Kanske får svänga in till dig på vägen till vistavallen annars :)

  4. Fondan skriver:

    Kastnät is the shit när man väl hittat stimmet. Om du skall ut efter 16-17-tiden så sväng förbi så kan du ta med dig en hink.

  5. Mange skriver:

    Tack då gör jag det :) Vi är nog vid din brygga vid 16 tiden då :) Schyrre :)

  6. Mange skriver:

    Tack för småfesken Anders! Tyvärr hade vi inget flyt med abborren. Började fiska på flertalet ställen utanför vistavallen och hela vägen ut till vassudden. 2 abborrar runt 2hg och 2 gäddor i 2 kilosklassen blev det! Hmm! Kommer gärna och hälsar på dig nån kväll när abborren är på G :) Mvh Mange!

  7. Fondan skriver:

    Ok, ja det var ju oflyt men så är det ju med fisket. Blir nog lite mete nu någon kväll framöver igen så hoppas det repar sig. Vi får höras :)

Lämna ett svar