Äntligen lite värme…! 2014-07-06

Av Fondan, 2014-07-06 23:58

Perfekt kombination...

...

Äntligen lite varmt och skönt väder! Satt ett par timmar i fredags kväll och metade ål samtidigt med kvartsfinalen i fotboll. Det nappade inte överdrivet bra men en riktigt lång firre på 96 cm blev det till slut strax innan midnatt i alla fall. Om jag inte minns fel är det den näst längsta ålen någonsin för min del men tyvärr hade den nog inte ätit ordentligt på ett tag så vågen stannade redan på 1574 gram.

Inte som det var tänkt...

1574 g /96 cm

På lördagskvällen försökte jag kastnäta upp lite betesfisk men dom höll sig borta pga ett stim lite större abborrar som ockuperat vattnet precis utanför bryggan. Hade man bara varit ute efter lite abborrfiléer hade det ju känts lite onödigt att först ta upp betesfisk och sedan meta på dessa men nu var det ju inte så utan all fisk fick gå tillbaka igen.

Lite senare på kvällen anslöt Christian och Daniel för ett par timmars ålmete. Vi hade ett par riktigt fina rusningar med fin kontakt vid mothuggen men tyvärr var det ingen fisk som ville fastna och följa med in. Så är det ibland, bara att bryta ihop och komma igen! :)

Lämna ett svar