Höstmörker… 2014-11-01

Av Fondan, 2014-11-01 22:55

Vintertid i söndags och nu är det kört med fiske på eftermiddagarna efter jobbet :(

Dartpil...

Igår fredag var jag ledig hela dagen och strax innan lunch kom Christian och Daniel förbi på lite flötmete efter gädda. Det var varmt och skönt väder och nästan helt vindstilla hela dagen men tyvärr helt dött under ytan och inte förrän strax innan skymningen kom första nappet på Christians flöte som dock inte resulterade i någon fisk. Och precis när dom packat ihop grejorna och kört iväg kom första nappet på mitt flöte vilket gav en liten och långsmal dartpil på 3,7 kg.

Idag lördag småregnade det nästan hela dagen och vis av skitfisket under dagtid igår väntade jag till någon timme innan skymningen innan jag kastade ut ett mete. Vet inte om det var tiden på dagen eller nå’t annat men flötet hann inte mer än att landa i vattnet innan det försvann och första gäddan fick syna land. Slängde ut samma betesfisk en gång till och tre kvart senare dök flötet igen och snipa nr 2 kunde bärgas och släppas tillbaka. Under tiden bottenmetade jag upp några 25-30 cm stora mörtar till morgondagens metessejour. Får se vad det kan ge…

Snipa 1...

Snipa 2...

2 svar på “Höstmörker… 2014-11-01”

  1. Daniel F skriver:

    Tack för en trevlig dag men attans så typiskt att du fick en precis efter vi åkt

  2. Fondan skriver:

    Ja, det var ju jäkligt typiskt men så är det ju med fisket. Verkar som det inte händer så mycket under dagtid just nu, skall se om jag hinner släppa lös en megamört i skymningen om någon timme.

Lämna ett svar