Sommarpremiär…2015-06-01

Av Fondan, 2015-06-01 23:56

...

Hmm ja, f-n inte vädermässigt då i alla fall men det behöver man väl knappast förklara som det är och varit ett bra tag nu :( Men ändå kul med liv och rörelse på sjön igen och att så många trotsade den hårda kalla vinden som blåste mest hela dagen.

Sammanfattningsvis var fisket tydligen väldigt varierande antalsmässigt med allt ifrån några enstaka till upp mot 40-talet gäddor men överlag mest smått. Enda fisken av lite storlek jag hörde om låg strax över 8 kg. Om någon har någon fin eller udda bild på nå’t kul så droppa gärna ett mail till ”bilder <at> landsjon . se” så lägger jag in den här eller i ett framtida fotogalleri som jag funderar på att skapa (när jag får tid…).

Små, mindre, ännu mindre...

För egen del blev det tyvärr bara en kort stunds spinnfiske från bryggan men där var det ett väldigt hallabalo på pluttesniporna. Såg massor av nyfikna följare mellan 1-3 kg i det klara fina vattnet efter min ettriga lilla abborre-wobbler men det var väldigt få som var seriöst intresserade. Kollade vattentempen också och den har faktiskt sjunkit någon grad nu på en vecka (!) till strax under 12°C vilket skulle kunna vara iaf en förklaring till det mediokra fisket. Who knows men nu kan det bara bli bättre!

På’t igen bara… :)

Lämna ett svar