Det går bra nu… 2017-05-22

Av Fondan, 2018-05-22 22:16

Vackert i Äppeldalen...

Fantastiskt varmt och gott väder en längre tid nu, golf på eftermiddagarna och lite mete i solnedgången på kvällarna. Mörten verkar ha lekt färdigt och tycks trivas som fisken i det 20-gradiga vattnet inne vid bryggan så helt plötsligt är det överskott i sumpen igen :)

Atom 55g silver...

Bra med bytesfisk brukar ge gott om rovfisk och så är oxå fallet just nu.

Gäddorna verkar vara på strålande gott efterlekshumör, hungriga som attan och hugger vilt på flötesmetade mörtar i de övre vattenlagren. Har tom lyckats kroka gäddor på spinn vilket inte hör till vanligheterna. Även hel del lekande abborrar nappar på maggoten och förhoppningsvis blir det en tidig start på jiggfisket denna sommar.

Inget ål-napp förrförra helgen men nu är det rekordvarmt i vattnet för årstiden så till helgen får det allt bli en ny test en liten stund efter solnedgången.

Möe smått är det...

Hem och väx till dig...

Lämna ett svar