De många missade fällens dag… 2011-01-09

Av Fondan, 2011-01-10 20:11

I går söndag fiskade vi tillsammans med några av grabbarna i ”gamla” Team Gäddhäng, Erik och John. Tanken i år är att Gäddhäng och Bottenhugg tillsammans under namnet Nya Gäddhäng skall visa var skåpet skall stå och flytta fram positionerna i Småländska Specimentävlingen.

Det började hyfsat bra med att alla kom upp ur bingen och fick ut spöna på slask-isen till strax efter 8-snåret men gott om fisk var det ont om och det var först efter kl 10 som John lyckades bända upp en stackars snipa. Några abborrfäll hade vi haft innan men ingen lyckades med att få nå’t att fastna på kroken.

En timme senare och efter ytterligare några missade (abborr?)fäll lyckades dock Tintin att kroka en mikrosnipa som inte ens om det hade varit en abborre hade skapat någon större blodrusning.  Men med hjälp av kamerans starka zoom-funktion och macro lyckades vi dock till slut att se den och ta en  bild.



Sedan gick det ytterligare en lång stund med kaffe, grillkorv a’la Martin och några bomfäll till innan Erik avrundade med en gäddstackare som ingen ens orkade ta kort på.

Sammanfattningsvis en trevlig men kass fiskedag med uppmot 10 missade fäll. Nästa gång då dj….

Lämna ett svar