Inte mycket att skriva om… 2011-01-16

Av Fondan, 2011-01-16 23:13

Fisket har ju en tendens att gå upp och ner i perioder vilket man kan spåra ganska tydligt om man studerar formen/buken och tänderna på gäddorna. För två och tre helger sedan var fisket hyfsat bra, förra helgen var det sämre igen så förväntningarna på dagens fiskepass var väl inte så stora. Och tyvärr blev det så också…

Nattens regn och mildväder hade smält bort all snö på isen så det gällde att vara väldigt försiktig på den blöta och såphala ytan. Själv klarade jag mig ganska bra eftersom jag hade broddar under stövlarna men de andra såg ut som Michael Jackson när dom halkade runt mellan hålen. Och pga den kraftiga blåsten fick vi med jämna mellanrum jaga efter stolar, sittdynor och annat som for iväg över isen. Mot slutet blåste även spöna av ställningarna så det var väl inte de allra bästa förutsättningarna.

Men vi hade trevligt ändå med en del fäll, mycket kaffe och kaawgrillning. Martin&Martin var de enda som fick kroka loss varsin gädda på ovansidan av isen medan jag och Tintin fick nöja oss med några missade krokningar var. Några bilder tog jag inte idag, får se om Tintin kanske kan lägga upp något av det han plåtade.

Lämna ett svar