En varm, vindstilla och fin kväll… 2014-06-10

Av Fondan, 2014-06-10 22:07

Martin, Patricia och undertecknad tog med några lätta jiggspön, en fikakorg och gav oss iväg med båten i den underbara kvällssolen mot kända abborremarker. I vanlig ordning kokade det av småfisk  i vattenytan men det var svårt att komma över 2-3 hg med jigg. Så i halvtid kastnätade vi upp lite betesfisk och sadlade om till mete vilket gav resultat direkt med lite större abborrar. En topp på 880 gram plus naturligtvis några gäddor där imelle blev det innan vi la ner och vände hemåt vid 21-tiden.

Alltid lika kul när alla får bra med fisk, både abborrar och gädda :)

Årsbästa, 880 gram...

4,8 kg, lång & smal...

3 svar på “En varm, vindstilla och fin kväll… 2014-06-10”

  1. Jonathan wahlund skriver:

    Tjena fondan!
    Härligt med så fina abborrar. Mitt Abborrfisle har varit dåligt ändålänge om man jämför med fjolårets. Kan Bero på ostadigt tryck eller något. Så i helgen tänkte vi flötesmeta lite efter de randiga och jag såg att du hade mycket små betesfisk. Finns det möjlighet att köpa?
    Mvh Jonathan

  2. Fondan skriver:

    Hi Jonathan, det har varit dåligt med betesfisk ett tag nu i skitvädret (blåsten) plus att det är för varmt i vattnet för att dom skall överleva i sumpen inne på grunt vatten så förrådet är lika med noll just nu. Men jag drar ett mail till dig så kan du svara på det med ditt telefonnummer så får vi se om det går att ordna till helgen.

    Mvh // Fondan

  3. Fondan skriver:

    U got SMS Jonathan :)

Lämna ett svar