Back again… 2010-03-05

Av Fondan, 2010-03-05 18:45

Förra helgen blev det inget fiske då grabbarna i familjen firade födelsedagar och släkten från när och fjärran var på besök. Men vad jag hört av andra som varit ute så missade man inget utan det var fåtaligt och bara smått som landades.

Och mitt i veckan slog en hacker-grupp till mot serverhotellet och sidan blev under en kort stund i stället en slags reklampelare för en politisk och nationalistisk aktionsgrupp som kämpar för självständighet. Man kan ju fundera på vad man förväntas uppnå för positivt syfte för den egna saken när man förstör och skapar en massa onödigt arbete för andra… Men eftersom man arbetat inom IT och närliggande områden hela livet så är man ju lite lätt överdrivet noggrann (paranoid?) när det gäller backup så när Webhotellet väl rensat undan alla script och annan skadlig kod och backat tillbaka systemet tog det inte så många minuter att ladda tillbaka sidan igen.

Nu ser vi fram mot helgen och ber en bön att SMHI gissat rätt !

Har bullat upp med maggot och lövmask, plockat fram pimpel, isborr och solstol (plus pilsner) och ser fram emot några fina timmar på isen i vårsolen.

Blir det bara lika bra som väderspåmännens prognoser kan man ju nästan stå ut med lite sk*t-fiske…

Lämna ett svar